- Tıbbi Sülük Tedavisi
- Sülük Tedavisi Nasıl Yapılır?
- Sülük Hangi Hastalıklarda Kullanılır?
- Sülük Tedavisinin Faydaları Nelerdir?
- Sülük Tedavisi Öncesinde Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?
- Sülük Hangi Durumlarda ve Hangi Bölgelere Uygulanmaz?
- Sülük Tedavisinin Yan Etkileri ve Tedavi Sonrası
- Sülük Tedavisi Diğer Tedavilerle Birlikte Uygulanabilir Mi?
- Sülüğün Tıbbi Etkileri
- Sülüğün Biyoaktif Salgı İçeriği
- Tıbbi Sülük Türleri
- Sülükler Beslenir mi? Sülükler Nasıl Bekletilmeli, Muhafaza Edilmelidir?
- Tıbbi Sülük Üretimi
- Sülük Tedavisi İle İlgili Haber ve Videolar
- Anasayfa
Sülük Tedavisi Diğer Tedavilerle Birlikte Uygulanabilir Mi?
Sülük tedavisi, insanların sağlığını koruyan ve kaybedilen sağlığı geri kazandıran bir doğal tedavi metodu olup klasik tıp yöntemlerinin dışında veya karşısında olan bir tedavi değildir. Tüm tedavi yöntemlerinin yanında veya soruna göre tek başına da sülük tedavisi uygulanabilmektedir.
Kliniğimizin çalışma sisteminde, gelen kişiler öncelikle vücut tarama cihazına alınır. Cihaz sonuçları ve kişinin şikayetleri, hastalığın öyküsü, muayene de doktorumuz tarafından değerlendirilerek tedavi protokolü belirlenir. Ayrıca, hastanın durumuna göre imminoloji profesörümüz tarafından iridoloji muayenesi de yapılmaktadır. Hastalık yoktur, hasta vardır prensibi gereğince, her hastanın bütüncül olarak değerlendirilmesi, hastalığa neden olan asıl sorun ya da sorunların tespit/teşhis edilmesi, tedavilerinde bu yönde belirlenmesi, hastalığın kalıcı olarak çözümlenmesi açısından çok önemlidir.
Kronik hastalıklara neden olan sorunların başında genellikle bağışıklık sistem bozukluğu - zayıflığı gelmektedir. Vücutta ağır metal ve toksin birikimi, yanlış beslenme, hareketsiz yaşam, sigara ve sürekli ilaç kullanımı, bağırsak florası ve skar izleri gibi durumlar, bağışıklık sistemini bozan başlıca nedenler olarak karşımıza çıkmaktadır.
Hastanın anamnezi-öyküsü, vücut tarama cihaz sonuçları, iridoloji ve fiziki muayene neticesinde, sülük tedavisi ve kliniğimizde yapılan diğer tedavi yöntemlerinden, hastanın durumuna göre yararlanılmaktadır. Kliniğimizde uygulanan yöntemlerin çeşitliliği, hastalarımızın şifa bulmasında önemli katkı sağlamaktadır.
Genelde bağışıklık sistemine bağlı kronik hastalıklarda, tedavi kombinasyonları çok daha iyi sonuç vermektedir. Bu konuda, hastanın inancı ve uyumu da çok önemlidir. Ağrılarda azalma, şikayetlerde gerileme olsa da, birkaç seanslık kısa bir sürede iyileşme beklemek doğru olmaz. Kronik hastalıklarda tedaviye devamlılık esas olup, sabırlı olmak gerekir.